Aktivitete të kaluara

^ 2015

Fondy në Fundvit

14 December 2014
Ejani me humor dhe me frymën e festave të fundvitit!

more >>

Festa Kombëtare e Zvicrës 2014

1 August 2014 18:30 to 21:30
Ejani të festojmë së bashku!

more >>

Schweiz – Ecuador

15 June 2014
World-Cup Brazil

more >>

Mbledhje e Përgjithshme 2014

28 March 2014
Të Premten, 28 Mars 2014, ora 18.00

more >>

^ 2014

Fondy në Fundvit

8 December 2013
Fondyja tradicionale e klubit!

more >>

Fussball / Futboll – AL:CH 11.10.2013, 20.30

11 October 2013
Hopp Schwiiiz

more >>

Festa Kombëtare e Zvicrës

1 August 2013 18:30 to 21:30
Ejani të festojmë së bashku!

more >>

Mbledhje e Përgjithshme 2013

26 April 2013
Të Premten, 26 Prill 2013, ora 19.00

more >>

^ 2013

Swissclub-Fondy 2012

15 December 2012
Fondyja tradicionale e klubit!

more >>

CH – AL 11.09.2012

11 September 2012

more >>

Festa Kombëtare e Zvicrës 2012

3 August 2012
Ejani të festojmë sëbashku!

more >>

Festë në Surrel…

9 June 2012
…para largimit të Sandrës dhe Ian

more >>

Mbledhje e Përgjithshme 2012

29 March 2012
Të Enjten, 29 Mars 2012, ora 19.00

more >>

^ 2012

Fondy në Fundvit

11 December 2011
Fondyja tradicionale e klubit

more >>

Festa Kombëtare e Zvicrës 2011

30 July 2011
Ejani të festojmë sëbashku!

more >>

Shpella e Pëllumbasit

18 June 2011
Vizita e shpellës, piknik dhe plazh në buzë të Erzenit

more >>

Mbledhje e Përgjithshme 2011

25 March 2011
Të Premten, 25 Mars 2011, ora 19.00

more >>

Guidë në “Tiranën e panjohur”

15 January 2011
…më pas, një drekë e përpashkët

more >>

^ 2011

Ambasada e Re Zvicerane & Swiss-Club-Fondue

4 December 2010

more >>

Darkë Nëntori në Tiranë

6 November 2010
… me kuzhinë tradicionale

more >>

Festa Kombëtare e Zvicrës 2010

31 July 2010

more >>

Koktej tek familja Rreli, në Surrel

9 July 2010 19:00 to 20:00
për dasmën e çiftit të ri, Adela & Luc

more >>

Schweiz – Honduras

25 June 2010
Fussball WM Südafrika

more >>

Chile – Schweiz

21 June 2010
Fussball WM Südafrika

more >>

Spanien – Schweiz

16 June 2010
Fussball WM Südafrika

more >>

Vizitë në Shkodër

5 June 2010
Kalaja e Rozafës, Projekti DLDP, Farewell nga Rahel & Helmut

more >>

“Swissday” në Fier – Vizitë në Apolloni

8 May 2010

more >>

Mbledhje e Përgjithshme

27 March 2010
Ora 18.00

more >>

Darkë tek “DETI JON”

18 February 2010
Kënaqësia kulinare e detit

more >>

Arkiv 1.7.2006 – 18.2.2010

^ 2010

^ 2009

^ 2008

^ 2007

^ 2006