Arkiva kategorish: Njoftime

Dita Kombëtare të Zvicrës 2015

Të dashur anëtarë dhe miq të Klubit Zviceran,
 
Në faqen e internetit të Ambasadës Zvicerane në Shqipëri mund të gjeni:
 
Urojmë të gjithëve gëzuar Ditën Kombëtare të Zvicrës!

Informacion dhe thirrje per pjesëmarrje

Të dashur anëtarë dhe miq të Klubit Zviceran,
 
Mbledhja e Përgjithshme do të jetë të Premten, dt. 29. Maj 2015, ora 18.00 në Tiranë. Ftesa vijon së shpejti.
Ndërkohë janë të lutur të na kontaktojnë të gjithë që kanë dëshirë të angazhohen në mënyrë aktive në Klubin Zviceran, qoftë në organizimin e aktiviteteve të Klubit, si vullnetar gjatë eventeve apo edhe si ideator për aktivitete të ardhshme.
Na shkruani në këte adresë e-maili.
Faleminderit dhe përzemërsisht
Kryesia