Mirëseerdhet!

Mirësevini në Klubin Zviceran në Shqipëri!

Nxitja dhe ruatja e marrëdhënieve ndërmjet shtetasve zviceranë në Shqipëri dhe vendit të tyre të origjinës janë qëllimet kryesore të shoqatës tonë.

Anëtarët e saj janë nga njëra anë zvicerane dhe zviceranë, të cilët jetojnë për një periudhë të shkurtër ose te gjatë në Shqipëri, nga ana tjetër edhe njerëz të kombësive të tjera, të cilët kanë lidhje të ngushta me konfederatën.

Bëhuni edhe Ju anëtar! Kontaktoni me ne. Vetëkuptohet që si anëtar ju do të informoheni vazhdimisht mbi aktivitetet që do të zhvillohen.

Gezohemi që do të mund t’ju përshendetim në aktivitetin tonë të ardhshëm.

Kryesia